Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

EDEN Komfortowe Pokoje, Apartament

Adres obiektu Kolejowa 6, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Barbara z rodziną
Dodano: 2014-01-29
Pobyt od: 2014-01-27 do 2014-01-28
 
 
    

Wspaniałe miejsce. Serdecznie polecam ten obiekt. Oferta internetowa zgodna w 100%- choć zdjęcia w internecie nie oddają ciepłego klimatu, który panuje w pokojach. W obiekcie czysto i cieplutko ( na dworze duży mróz). Pokoje super wyposażone, bardzo wygodne łóżka,estetyczna łazienka wyposażona w prysznic, umywalkę i wc (wszystko czyściutkie i widać że nowe). Bardzo sympatyczni właściciele. Wszędzie zaspy śniegu a podjazd do Edenu na bieżąco odśnieżany. Gospodarze naprawdę dbają o obiekt. Byliśmy tylko przejazdem- ale na pewno tu wrócimy- bo warto, za rozsądną cenę super warunki.


 
 

Maria
Dodano: 2013-08-25
Pobyt od: 2013-08-10 do 2013-08-24
 
 
  

Bardzo przyjemne miejsce na kilkudniowy pobyt w Nałęczowie.Dobra lokalizacja blisko centrum i parku. Pokoje wygodnie urządzone,czyste, ciepłe i przytulne. Gospodarze dyskretni i bardzo sympatyczni, chętnie pomagają mieszkańcom pensjonatu. Polecam.


 
 

Darek
Dodano: 2013-01-20
Pobyt od: 2012-12-31 do 2013-01-01
 
 
    

Bardzo dobre warunki. Przestronne, czyste, ładnie urządzone pokoje oraz bardzo mili gospodarze. Bardzo dobra lokalizacja obiektu. Polecamy serdecznie!


 
Anna
Dodano: 2011-03-26
Pobyt od: 2011-03-20 do 2011-03-26
 

Bardzo przyjemne i przytulne miejsce. Można naprawdę odpocząć. Właściciele są przemili i pomocni, widać, że naprawdę dbają o gości. W domu komfortowe warunki, wszystkie potrzebne sprzęty pod reką. Wszędzie blisko. Miejsce godne polecenia.


 
Jacek
Dodano: 2011-02-04
Pobyt od: 2010-12-31 do 2011-01-02
 

Obiekt godny polecenia. Wiele podróżujemy i pierwszy raz spotkaliśmy się z sytuacją, gdzie realny wygląd pokoju jest lepszy, niż ten przedstawiony na zdjęciach w internecie. Zdjęcia nie oddają tego klimatu. Bardzo miłe zaskoczenie. W pokojach cieplutko!!!!! i czysto!!!!!! Do takich miejsc wraca się z przyjemnością. Pozdrawiam


 
Pozdrowienia dla Właścicieli- Zofia
Dodano: 2010-11-13
Pobyt od: 2010-08-13 do 2010-08-16
 

W te wakacje razem z małżonkiem zrobiliśmy sobie miesięczne "turne" po Polsce. Jesteśmy emerytami i w końcu mamy czas. Odwiedzaliśmy znajome nam miejscowości. Do Edenu w Nałęczowie trafiliśmy całkiem przypadkiem- zajechaliśmy z trasy. W czasie tej podróży mieszkaliśmy w wielu miejscach, na kwaterach, w pensjonatach i hotelach, ale muszę przyznać, że najlepsze warunki mieliśmy właśnie w Edenie. Po prostu rewelacja. Tu naprawdę można odpocząć. Gratulacje dla właścicieli za tak gustowne urządzenie pokoi.


 
Ewa
Dodano: 2010-08-10
 

Ja przebywałam w Edenie od 21-25.06.2010.Warunki naprawdę super.Godne polecenia.Wszędzie blisko.


 
Ewa i Andrzej F.
Dodano: 2010-08-03
 

Byliśmy po raz pierwszy w Nałęczowie. Mieszkaliśmy w pokoju nr 3, przytulnie i ciepło urządzonym.Byliśmy w różnych miejscach, ale takiej przestrzeni jeszcze nie mieliśmy. Polecamy świetne usytuowanie obiektu i pozdrawiamy miłych właścicieli.


 

Dodano: 2010-04-16
 

Składam ukłony dla właścicieli obiektu. Gustownie i ciepło urządzone pokoje (a przede wszystkim nietandetnie, jak to zwykle bywa). Polecam Wszystkim, którzy nie gustują w zimnych hotelowych pokojach. Bardzo Sympatyczni właściciele. Do zobaczenia. Przemysław


 
Marcin S.
Dodano: 2009-10-18
 

Jestem stałym bywalcem, mieszkałem już chyba we wszystkich pokojach i wszystkie, moim zdaniem są godne polecenia. Swoją pracę w regionie południowej Polski staram się tak zaplanować, aby móc spędzić nocleg właśnie w Edenie. W pokojach przytulnie, czysto i ciepło, właściciele naprawdę dbają o komfort. Pozdrawiam SERDECZNIE


Opinie 1-10 z 14

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie